fbpx

Annonsering som konverterar

Kom igång med annonsering

Nej, det är inte bara att ringa in landets större städer, åldrar som passar samt välja ett par passande intressen för att få effekt på din annons i sociala medier. Risken är att många visningar och klick ger väldigt liten effekt. Med oss som partner från ni en genomarbetat strategi och ständiga tester och uppföljningar – och en socialt flöde som når fram. 

Rätt grund

Vilka sociala medier passar bäst för din målgrupp och dina mål? Efter en gedigen audit och workshop tillsammans med er har vi inblick för skapa bra och mätbara resultat.  

Tydliga budskap

Annonserna ska engagera de målgrupper vi valt ut. Då krävs genomtänkta bilder och budskap i copy. Med våra tester får vi fram vad målgruppen attraheras av och vad som leder till affärer. 

Återkoppling på resultat

Vi sätter samman rapporter så att du alltid har senaste resultaten hos dig. Här ser vi också snabbt hur de olika plattformarna funkar för just dig – är det Youtube, Facebook, Instagram eller kanske LinkedIn vi ska lägga mer pengar bakom? Svaren får vi ganska snabbt efter att vårt samarbete är uppe och rullar.