fbpx

Vårt största fokus oavsett tjänst eller uppdrag, är personlig kundkontakt och att alltid leverera framgångsrika samarbeten. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina affärsbehov. Oavsett om du behöver en konsult som täcker upp för ett vikariat under ett halvår, eller vill bara vill lära dig grunderna i digital marknadsföring, så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt företag.

SEO

Sökmotormarknadsföring

Med sökmotor­optimering maximerar du dina chanser att synas i det organiska resultatet på dina viktigaste sökord hos sökmotorer, exempelvis Google. Med SEO har du möjligheten att synas med din information, dina produkter eller tjänster mot personer som aktivt letar efter det du har att erbjuda. Läs mer om hur vi på Always On Media jobbar med SEO här.

SMM

Social Media

Paid Social är annonsering i social medier, där din målgrupp lägger mycket av sin tid. Men det krävs erfarenhet för att sätta upp rätt strategi och nå ut. Då kan detta bli en väldigt kostnadseffektiv kanal för dig och dina budskap. Vi har erfarenhet av annonsering för både B2C, B2B och employer branding. Läs mer om hur vi jobbar med SMM här.

SEM

Betalt sök (Google Ads)

Med sökordsannonsering budar du på dina viktigaste sökord via betalda annonser på sökmotorer. Du betalar bara pengar när någon har klickat på din annons och bud, relevans och klickfrekvens avgör hur hög position du får på din annons. Läs mer om hur vi jobbar med SEM här.