fbpx

Always On Media startades 2019. Vi är en digital marknads­föringsbyrå som hjälper företag att synas och höras i rätt kanaler utifrån deras övergripande mål och visioner. Vi har kontor och är verksamma i Stockholm, Östersund och Linköping.

Startade 2019

🚀 Always On Media grundades 2019 av Per Boström, Lars Frank och Frida Åhlén. Med bakgrunden i att historier berättas bättre med underbyggd data. Vår systerbyrå Content Innovation har sedan 2011 försett varumärken med relevant och engagerande innehåll. Med en digitalbyrå kunde de ta det ytterligare ett steg. Tack vare Frida fick vi från start erfarenhet och digital kunskap för att maximera effekten. Helt enkelt: Bra innehåll blir bättre med bra distribution – bra distribution blir bättre med bra innehåll.

Google Certifierade

🚀 Våra konsulter är certifierade inom Google Ads och Google Analytics. För oss är det viktigt att alltid hålla oss uppdaterade och ligga i framkant kring de senaste uppdateringarna i branschen.

Digitala specialister

🚀  Vi är digitala specialister, men vi vet att framgångsrika samarbeten kräver mer än så, därför är vårt största fokus är en personlig kundkontakt. Att jobba nära och tillsammans med våra kunder är viktigt för oss. Vi vet att det personliga utbytet mellan konsult och kund ibland är avgörande för att vi gemensamt ska nå dom uppsatta målen för våra marknadsföringsaktiviteter.

Vi gillar att jobba

🚀 Men vi ser till att ha tid över till intressen, så att vi har energi kvar när vi lämnar kontoret. Visst händer det att det lyser på kontoret efter 17, precis som det händer att vi har släckt flera dagar för att vi är borta på en spännande resa tillsammans. Det är människorna här som är hjärtat, därför vill ge dessa de bästa och roligaste förutsättningarna för att ha kul tillsammans med våra kunder.

Vi är alltid intresserade av nya talanger – hör av dig om du är vill veta mer om oss och vårt nätverk!